Social login voor leden:

1. Sonaca 200 - OO-NZD - 2 zitplaatsen


Dit is de eerste van onze nieuwe opleidingstoestellen. Een gloednieuw toestel van Belgische makelij! Het oogt niet alleen zeer mooi, maar is ook zeer performant! Het vliegtuig wordt gebruikt als lestoestel en wordt vanzelfsprekend ook ter beschikking gesteld van onze leden. Wil je ook vliegen op de Sonaca 200? Aarzel niet om ons te contacteren om lid te worden!

2. Sonaca 200 - OO-NZE - 2 zitplaatsen

De OO-NZE is identiek aan de OO-NZD, maar een jaar nieuwer (geleverd in augustus 2020).
Op die manier beschikken we over een opleidingsvloot met 2 identieke, moderne toestellen.

 

3. Cessna C172 Full Glass Cockpit - OO-NZC - 4 zitplaatsen


Het reistoestel bij uitstek! Het werkpaard van onze vloot staat garant voor performance (180 pk) gekoppeld aan comfort voor de vier inzittenden én technologie. Het toestel beschikt over een Garmin G1000 Full Glass Cockpit. Tevens is dit toestel ook volledig uitgerust voor IFR-vluchten en heeft het standaard drie koptelefoons aan boord. De Cessna C172 is één van de meest succesvolle sportvliegtuigen uit de luchtvaartgeschiedenis waardoor dit het favoriete toestel is van heel wat piloten.

4. Robin DR400/140B "Ecoflyer" - OO-NZV - 4 zitplaatsen

 

Deze moderne vier-zitter biedt een fantastisch panoramisch uitzicht, waardoor het uitermate geschikt is voor een vluchtje met vrienden of familie. Aangezien het toestel beschikt over een Diesel-motor wordt het brandstofverbruik ook aanzienlijk gereduceerd. Hierdoor dienen de leden dit toestel slechts te betalen van het opstijgen tot het landen, waardoor men heel wat minuten taxi kan uitsparen. Met zijn gebruiksvriendelijke GPS, uitzonderlijk comfort en drie koptelefoons aan boord, is dit toestel ook een ideaal reistoestel.

 

Deze pagina promoten

Noordzee Vliegclub - Nieuwpoortsesteenweg 947 8400 Oostende - Tel 059 30 04 79 - info@nzvc.be - 

 - Copyright 2020