Social login voor leden:

1. Nieuw : Cessna C172 Full Glass Cockpit - OO-NZC - 4 zitplaatsen


Dit is de nieuwste aanwinst van de Noordzee Vliegclub. Het reistoestel bij uitstek! Het werkpaard van onze vloot staat garant voor performance (180 pk) gekoppeld aan comfort voor de vier inzittenden én technologie. Het toestel beschikt over een Garmin G1000 Full Glass Cockpit. Tevens is dit toestel ook volledig uitgerust voor IFR-vluchten en heeft het standaard drie koptelefoons aan boord. De Cessna C172 is één van de meest succesvolle sportvliegtuigen uit de luchtvaartgeschiedenis waardoor dit het favoriete toestel is van heel wat piloten.

2. Robin DR400/140B "Ecoflyer" - OO-NZV - 4 zitplaatsen

 

Deze moderne vier-zitter biedt een fantastisch panoramisch uitzicht, waardoor het uitermate geschikt is voor een vluchtje met vrienden of familie. Aangezien het toestel beschikt over een Diesel-motor wordt het brandstofverbruik ook aanzienlijk gereduceerd. Hierdoor dienen de leden dit toestel slechts te betalen van het opstijgen tot het landen, waardoor men heel wat minuten taxi kan uitsparen. Met zijn gebruiksvriendelijke GPS, uitzonderlijk comfort en drie koptelefoons aan boord, is dit toestel ook een ideaal reistoestel.

  

3. Cessna C150 "Aerobat" - OO-NZA - 2 zitplaatsten

 

Eén van onze twee lestoestellen, degelijkheid in alle opzichten. Door de jaren heen bewees dit toestel z’n dienst door menig studenten naar een geslaagd praktijkexamen te loodsen. De OO-NZA is tevens volledig uitgerust om acrobatie mee te vliegen.

 

4. Cessna C150 - OO-AYA - 2 zitplaatsten

Net als de OO-NZA is de OO-AYA een lestoestel waarop reeds ontelbaar student piloten leerden vliegen, eerste solovluchten mee deden en examenvluchten mee aflegden. Zijn degelijkheid en veelzijdigheid maakt van de Cessna 150 ’s werelds meest gebruikte sportvliegtuig waarop instructie gegeven wordt.

Deze pagina promoten

Noordzee Vliegclub - Nieuwpoortsesteenweg 947 8400 Oostende - Tel 059 30 04 79 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 - Copyright 2017