Social login voor leden:

Fotokalender 2021

De Noordzee Vliegclub brengt een fotokalender uit voor het jaar 2021. De voorbije maanden kon iedereen die wilde zijn of haar drie mooiste foto’s doorsturen. Topfotograaf Alain Fransen beoordeelde deze foto’s en koos er twaalf uit die op deze kalender zullen pronken.

Alain Fransen: “Aangezien het een kalender wordt, heb ik er toch een rode draad proberen in te houden. De meeste foto's zijn luchtfoto's waarbij het van belang is een stuk van het vliegtuig te zien in een indrukwekkende setting vanuit de lucht gezien. Dit versterkt het gevoel, de sensatie van er in te zitten... een point of view die toch wel sterk is. Ik heb buiten één beeld van het vliegtuig in de loods en de take-off vanuit de cockpit bewust geen enkele grondfoto gekozen... Het is vliegen! That's what it's all about.”

De NZVC Fotokalender is in twee versies beschikbaar:

  • De wandkalender (44x28cm) kost 8 euro.
  • De bureaukalender (21x11cm) kost 6 euro.

Bestellen

Beiden kunnen besteld worden tem. 10 december via onderstaand formulier U kan de kalender nog vóór het einde van het jaar persoonlijk ophalen in het NZVC clubhuis. Indien u graag de fotokalender thuis geleverd ziet, worden er 4,95 euro verzendingskosten aangerekend.

Bestelformulier Fotokalender

x €8
x €6
€4,95
Enkel in te vullen indien je de fotokalender thuis wil krijgen

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Noordzee Vliegclub - Nieuwpoortsesteenweg 947 8400 Oostende - Tel 059 30 04 79 - info@nzvc.be - 

 - Copyright 2020