Social login voor leden:
E-mailAfdrukkenExport ICS

Passie voor luchtvaart 3

Evenement

Titel:
Passie voor luchtvaart 3
Wanneer:
za, 21. september 2019, 10:00 - 18:00
Locatie:
Internationale Luchthaven Oostende (EBOS) - Oostende,
Categorie:
Agenda
Hits
511

Omschrijving

De Noordzee Vliegclub, de Luchtmacht, het Vlaams Luchtvaartopleidingscentrum (VLOC) en NSAC bundelen samen de krachten in het project ‘Passie voor Luchtvaart’. Een resem boeiende sprekers uit de luchtvaartsector worden uitgenodigd om hun verhaal te vertellen. Heel wat diverse profielen en beroepen uit de civiele en militaire wereld zullen hierbij de revue passeren, gaande van piloten, technici, managers, meteorologen, luchtverkeersleiders tot mensen van de vliegveldbrandweer en de vliegveldbewaking. Voor jongeren is dit dus het ideale forum om tal van vragen te stellen.

Dit event staat open voor "iedereen" die interesse heeft in de luchtvaart, inschrijven is wel verplicht.

10:00 Deuren open voor publiek

10:30  Spreker 1: : Kolonel Vlieger Stafbrevethouder Geert Dedecker,Ir. ComOpsAir, StafChef. Van ervaren F-16- en Test-piloot op enorm veel toestellen, over Basiscommandant 10e Wing en VTM...

14:00 Spreker 2: Frank burggraaf De Winne ir, Brigadegeneraal Vlieger. Astronaut.

16:00 Spreker 3 : Luitenant-ter-zee 1e klasse Vlieger Kenneth De Mey en Kapitein Vlieger Eline Leurs. Piloot NH-90 NFH. 'Naval Aviators' en pilotes.

Hier inschrijven:

http://www.nzvc.be/passie-voor-luchtvaart#inschrijven


Deze pagina promoten

Noordzee Vliegclub - Nieuwpoortsesteenweg 947 8400 Oostende - Tel 059 30 04 79 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 - Copyright 2017