Social login voor leden:

Passie voor Luchtvaart 2019 

Vliegen heeft altijd al tot de verbeelding gesproken. Velen dromen van een job in de luchtvaart. Voor velen is het een passie die hen niet meer loslaat. De Noordzee Vliegclub, de Luchtmacht en het Vlaams Luchtvaartopleidingscentrum (VLOC) bundelen samen de krachten in het project ‘Passie voor Luchtvaart’. Een resem boeiende sprekers uit de luchtvaartsector worden uitgenodigd om hun verhaal te vertellen. Heel wat diverse profielen en beroepen uit de civiele en militaire wereld zullen hierbij de revue passeren, gaande van piloten, technici, managers, meteorologen, luchtverkeersleiders tot mensen van de vliegveldbewaking.Voor jongeren is dit dus het ideale forum om tal van vragen te stellen. Voor 2019 is er nog avondsessie gepland op 21 november. Deze voorstelling zal doorgaan in het VLOC, Nieuwpoortsesteenweg 945C te Oostende. Na de uiteenzettingen wordt iedereen ook uitgenodigd in de bar van de Noordzee Vliegclub om verder te keuvelen en face-to-face contacten te leggen met de sprekers en professionals uit de luchtvaart.

Programma gespreksavond 21 november 2019

18:30
Deuren open voor publiek

19:00
Verwelkoming

19:15
Spreker 1: Majoor van het Vliegwezen Gregory 'Greg' Bolle. Implementation Officer A400M. Van verantwoordelijke onderhoud C130 in de 15e Wing Luchttransport over tal van buitenlandse opdrachten.

20:05
Spreker 2: NHV. Dhr William Pyfferoen, Head of Strategic Project Office bij NHV zal spreken rond “B2B Helikopter operations in al zijn facetten

20:55
Pauze

21:10
Sprekers 3: Kapitein van het Vliegwezen Michel Van Den Putte. 10e Tactische Wing, Verdedigings- en Steungroep, Commandant Operaties en Training. Force Protection: deverdediging van onze vliegbasissen.

22:00
Napraten in de Noordzee Vliegclub.

 

Inschrijvingsformulier

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

 

 

Noordzee Vliegclub - Nieuwpoortsesteenweg 947 8400 Oostende - Tel 059 30 04 79 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 - Copyright 2017