Social login voor leden:

Passie voor Luchtvaart 2019 

Vliegen heeft altijd al tot de verbeelding gesproken. Velen dromen van een job in de luchtvaart. Voor velen is het een passie die hen niet meer loslaat. De Noordzee Vliegclub, de Luchtmacht en het Vlaams Luchtvaartopleidingscentrum (VLOC) bundelen samen de krachten in het project ‘Passie voor Luchtvaart’. Een resem boeiende sprekers uit de luchtvaartsector worden uitgenodigd om hun verhaal te vertellen. Heel wat diverse profielen en beroepen uit de civiele en militaire wereld zullen hierbij de revue passeren, gaande van piloten, technici, managers, meteorologen, luchtverkeersleiders tot mensen van de vliegveldbewaking.Voor jongeren is dit dus het ideale forum om tal van vragen te stellen. Voor 2019 is er nog avondsessie gepland op 21 november. Deze voorstelling zal doorgaan in het VLOC, Nieuwpoortsesteenweg 945C te Oostende. Na de uiteenzettingen wordt iedereen ook uitgenodigd in de bar van de Noordzee Vliegclub om verder te keuvelen en face-to-face contacten te leggen met de sprekers en professionals uit de luchtvaart.

Een dagvoorstelling van 21 september wordt gekoppeld aan een Fly-In en zal doorgaan op de luchthaven van Oostende. Als neusje van de zalm komen een NH-90 en een vliegende auto PAL-V naar Oostende. Een van de eregasten is niemand minder dan Astronaut Frank De WinneOm organisatorische redenen wordt er gevraagd om zich voorafgaand in te schrijven daar het aantal plaatsen beperkt is.

Schrijf u hier in!

Programma gespreksdag 21 september 2019

13:00
Deuren open voor publiek

13:30 
Spreker 1: : Kolonel Vlieger Stafbrevethouder Geert Dedecker,Ir. ComOpsAir, StafChef. Ervaren F-16- en Test-piloot, gekend van het VTM-programma


Spreker 2: Frank burggraaf De Winne ir, Brigadegeneraal Vlieger. Astronaut.


Sprekers 3 : Luitenant-ter-zee 1e klasse Vlieger Kenneth De Mey en Kapitein Vlieger Eline Leurs. Piloot NH-90 NFH. 'Naval Aviators' en pilotes.

 AANSLUITEND DEMO NH-90 !!!

Einde voorzien vanaf 17 uur.

 

Inschrijvingsformulier

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

 

 

Noordzee Vliegclub - Nieuwpoortsesteenweg 947 8400 Oostende - Tel 059 30 04 79 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 - Copyright 2017